Creativ de meserie

LEMNeria - bijuterii migălite cu drag!

De curând am descoperit niște bijuterii migălite din lemn, tare frumoase și ușor de purtat, cu motive tradiționale. În plus, numele mi-a atras cel mai tare atenția - LEMNeria. Nu ai cum să nu te facă curios, ce se meșterește la LEMNeria, iar eu m-am întâlnit cu creatoarea acestor frumoase bijuterii și am rugat-o să mă ajute cu mai multe detalii.

Mellow Eco Store - o idee creativă, sustenabilă și cu multă personalitate

stăzi vreau să vă prezint povestea celor de la @mellow.ecostore, cei care realizează și înfrumusețează cu atâta măiestrie, trăistuțe sau torbițe așa cum ei le mai numesc. Sunt sigură că după ce o să le vizitați pagina de Facebook și Instagram o să vă indrăgostiți de frumusețea desenelor pe care Nina le realizează și poate că o să renunțați la zecile de pungi din plastic care ne invadează casa și o să le înlocuiți cu o frumoasă trăistuță ecologică. 

Cănăfior sună bine ca Mărțișor

Când am văzut prima dată ce minunății creează Loredana Barbu, creatoarea  frumoaselor bijuterii de la Cănăfior, nu am stat pe gânduri și am vrut să-i aflu povestea. Și nu știu dacă în primă instanță mi-a plăcut ideea ei sau numele acesta atât de simpatic de pronunțat – Cănăfior, care este simbolul prieteniei, al complicității și al momentelor presărate cu bucurie.

De unde poți să-ți cumperi mărțișoare simpatice și cu personalitate!

Mai sunt doar câteva zile până vine luna Martie și implicit până la frumoasa sărbătoare a Mărțișorului, iar eu pot să zic ca sunt mare fan mărțișoare și chiar mereu am fost. Asta pentru că mama a fost profesoară și primea extrem de multe mărțisoare la școală. Îmi aduc aminte și acum, cum venea acasă mândră că avea costumul plin de mărțișoare colorate, iar eu mă bucuram și mai tare, căci îmi placea să le pun într-un caiet pe categorii: ghiocei, coșari, inimi, buburuze sau orice alte forme de primăvară.  

Frumusețea brand-ului Motifs

Iubesc oamenii creativi, care fac lucruri frumoase și cu bun gust. Și cum sunt înconjurată doar de astfel de oameni, era inevitabil să nu-mi doresc să vă prezint povestea lor, iar primul ales este brand-ul –  Motifs. Fondatoarea și designerul brand-ului, Dorina Țugurlan este cea care a dat naștere acestui minunat proiect creativ.