Asia Express o emisiune pe placul meu!

Ieri eram la un curs care a ținut până la 9 seara și mi-am dat seama cât de stresată sunt că nu ajung să văd toată finala Asia Express. Mai, mai că-mi venea să dau play pe telefon și să mai trag câte-o privire la emisiune în timp ce profesoara vorbea cu mine. Nu am făcut asta, dar în taxi nu m-am abținut și am început să mă uit la finală. Acasă nici în pauze nu m-am mișcat din fața televizorului, doar să nu pierd vreo secvență. Oase și CRBL au fost marii câștigători, iar Ruby și Robert au fost la mustață de câștigarea acestui premiu. Recunosc, am plans! M-am bucurat pentru cei doi câștigători ca și când ar fi făcut parte din familia mea și sunt sigură că mulți au făcut asta.

Cred că m-as fi bucurat la fel de tare și dacă ar fi câștigat COBO, Ruby și Robert, Morodan și Teleșpan, Jojo cu Paul sau oricare altă echipă. Le-am admirat curajul tuturor, spiritul de aventură, umorul, naturalețea și chiar momentele de maximă criză. Nu știu dacă mulți am fi rezistat și dacă am fi făcut mai bine sau mai frumos, dacă am fi reacționat mai diplomat sau dacă am fi gestionat altfel momentele de criză din cuplu sau din afara lui.

Să parcurgi kilometrii întregi, fără resurse, doar la mila localnicilor, cu siguranță este de admirat și toți merită un mare Bravo! Merită un mare BRAVO și oamenii din spate, care cu siguranță muncesc de se spetesc. Se vede asta, se vede profesionalismul Monei Segall. Mi-a plăcut și de Gina, care e o persoană empatică și acolo pentru concurenți cu un strop de pozitivism.

Știu că e în natura noastră umană să ne îndreptăm către anumite modele, cele mai amuzante sau poate mai carismatice, dar știu sigur că cei care au avut conflicte în această emisiune sunt fix ca noi. Nu există cupluri căsătorite fără să se certe, e normal comportamentul soțului sau al soției să fie diferit în anumite momente, e normal ca prietenii să se certe și să țipe și e normal să se și împace. Știu că ideal ar fi fost ca toată lumea să debordeze de fericire, dar cred ca viața este și despre lucruri nasoale. Emisiunea ne-a arătat cum suntem noi oamenii: pozitivi, amuzanți, competitivi, supărăcioși, nervoși, antipatici și lista poate continua. 

 

ȘȘ

 

Mai știu sigur că acest show de televiziune a fost extrem de urmărit de toată lumea. Cu oricine vorbeam îmi spuneau că se uită la Asia Express. Amuzant e că la dentist durerea a fost mai ușor de suportat când râdeam cu dentista mea de minunățiile pe care le făceau Morodan cu Teleșpan.

Mi-a plăcut tare mult și modul cum emisiunea a fost gestionată în social media. Postări relevante, potrivite pentru public, modul de gestionare a momentelor importante din emisiune. Un mare Bravo!

Cred ca mi-aș dori să fiu persoană publică doar să particip la această emisiune! So, dragilor, Asia Express continuă și merită urmărită și în sezonul următor.

Sunt curioasă: Voi de ce v-ați uitat la Asia Express? 

 

 

Sursă foto: Diana Oros

 


Adaugă comentariu

HTML limitat

  • Taguri HTML permise <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.
2 + 0 =
Rezolvați această problemă aritmetică simplă și introduceți rezultatul. De exemplu, pentru 1+3 introduceți 4.