Creativ de meserie

Geanta cea de toate zilele!

Nu știu cum sunteți voi, dar eu am mereu o geantă neagră, de umăr, simplă, ușor de purtat. Îmi cumpăr o dată la doi ani o astfel de geantă, pentru că sunt o persoană comodă și nu-mi place dimineața să mă chinui și cu această problemă. Și cum anul acesta am rămas fără geanta neagră de toate zilele, iată cum am dat eu de cei de la Zig Leather pe Facebook și m-am gândit să comand modelul lor clasic de geantă neagră, deoarece părea cel mai potrivit pentru nevoile mele de zi cu zi. Partea cea mai tare și oarecum narcisistă, recunosc, e că cei de la Zig mi-au spus că-mi pot grava geanta, ceea ce a fost wow. Adică eu, Oana Mihăilă, pot să-mi scriu numele pe geantă. Bineînțeles că acum am o geantă brand new Oana M. și nu pot decât să mă bucur. După vreo 6 luni de purtat geanta zi de zi, vă confirm că e una dintre cele mai rezistente genți ever și treaba asta cu personalizarea made my life. Ce Versace, Obag, Guess, nu dragilor, pe geanta mea scrie Oana M.  Așa că, nu mi-a rămas decât să-i caut pe cei care realizează aceste genți speciale și să-i rog să mă ajute cu povestea lor, povestea brand-ului Zig Leather! 

LEMNeria - bijuterii migălite cu drag!

De curând am descoperit niște bijuterii migălite din lemn, tare frumoase și ușor de purtat, cu motive tradiționale. În plus, numele mi-a atras cel mai tare atenția - LEMNeria. Nu ai cum să nu te facă curios, ce se meșterește la LEMNeria, iar eu m-am întâlnit cu creatoarea acestor frumoase bijuterii și am rugat-o să mă ajute cu mai multe detalii.

Mellow Eco Store - o idee creativă, sustenabilă și cu multă personalitate

stăzi vreau să vă prezint povestea celor de la @mellow.ecostore, cei care realizează și înfrumusețează cu atâta măiestrie, trăistuțe sau torbițe așa cum ei le mai numesc. Sunt sigură că după ce o să le vizitați pagina de Facebook și Instagram o să vă indrăgostiți de frumusețea desenelor pe care Nina le realizează și poate că o să renunțați la zecile de pungi din plastic care ne invadează casa și o să le înlocuiți cu o frumoasă trăistuță ecologică. 

Cănăfior sună bine ca Mărțișor

Când am văzut prima dată ce minunății creează Loredana Barbu, creatoarea  frumoaselor bijuterii de la Cănăfior, nu am stat pe gânduri și am vrut să-i aflu povestea. Și nu știu dacă în primă instanță mi-a plăcut ideea ei sau numele acesta atât de simpatic de pronunțat – Cănăfior, care este simbolul prieteniei, al complicității și al momentelor presărate cu bucurie.

De unde poți să-ți cumperi mărțișoare simpatice și cu personalitate!

Mai sunt doar câteva zile până vine luna Martie și implicit până la frumoasa sărbătoare a Mărțișorului, iar eu pot să zic ca sunt mare fan mărțișoare și chiar mereu am fost. Asta pentru că mama a fost profesoară și primea extrem de multe mărțisoare la școală. Îmi aduc aminte și acum, cum venea acasă mândră că avea costumul plin de mărțișoare colorate, iar eu mă bucuram și mai tare, căci îmi placea să le pun într-un caiet pe categorii: ghiocei, coșari, inimi, buburuze sau orice alte forme de primăvară.