De unde poți să-ți cumperi mărțișoare simpatice și cu personalitate!

Mai sunt doar câteva zile până vine luna Martie și implicit până la frumoasa sărbătoare a Mărțișorului, iar eu pot să zic ca sunt mare fan mărțișoare și chiar mereu am fost. Asta pentru că mama a fost profesoară și primea extrem de multe mărțisoare la școală. Îmi aduc aminte și acum, cum venea acasă mândră că avea costumul plin de mărțișoare colorate, iar eu mă bucuram și mai tare, căci îmi placea să le pun într-un caiet pe categorii: ghiocei, coșari, inimi, buburuze sau orice alte forme de primăvară.  

În plus, la mine în Moldova există o tradiție (corectă) când vine vorba de dat și primit mărțișoare. Pe 1 Martie obișnuim să îi decorăm pe băieți/bărbați cu mărțișoare, iar pe 8 Martie ( în funcție de cât de darnică ai fost cu domnii) primești flori, bomboane sau orice alte cadouri simpatice. Fair enought, nu?

Ce să vezi? Tradiția din Moldova nu se pupă cu cea din București. Aici femeile sunt cele care primesc mereu, iar bărbații sunt cei care trebuie să le răsfețe de 1 sau 8 Martie. Dar să nu le plângem prea mult de milă, căci nu-i așa fetelor, noi ne dorim doar  mărțișoare draguțe, nu și cadouri exorbitante. 

Așa că, dacă încă nu știți de unde să luați mărțișoare, vă recomand unele pe care le-am găsit la Dichisar. Unele originale și care cred eu, că vor stârni multă emoție.

I wood be

Îi știu pe oamenii aștia de ceva vreme și îmi plac tare mult creațiile lor. Reușesc să creeze niște agende din lemn extrem de frumoase, dar am regăsit și niște mărțișoare originale la ei, precum broșe cu mesaje cute și semințe de flori în capsule de pastile transparente ce pot fi plantate și oferite ca mărțișoare. Ce să mai, dacă dai o fugă pe site-ul lor, cu siguranță o să te îndrăgostești.

Îi găsești aici: https://www.facebook.com/iwoodbe22/

 

DollFlowers

Când am văzut aceste păpușele m-am în-dră-gos-tit, cumva îmi aduc aminte de basmele lui Slavici: Zâna Zorilor, Florița din codru, Ileana cea șireată. Păpușele pot fi cu ușurință oferite ca mărțișoare și cred că pot să fie purtate și după ce trece luna Martie, iar asta nu poate decât să fie un bonus.

Îi găsești și aici: https://www.facebook.com/dollflowers.ro/

 

 

Madebymura

Astăzi am găsit pe o masă înșirate niște pisicuțe, bufnițe, vulpițe și iepurași, care mi-au făcut cu ochiul. Ceva mai delicat n-am văzut de multă vreme. So, trebuie să-i cunoașteți pe cei de la Mura și colecția lor de mărțișoare cuminți cu mustăți.

Îi găsești aici: https://www.facebook.com/madebymura/

 

 

De asemenea, puteti cumpăra mărțișoare simpatice și de la MeliMelo.

Toate magazinele abundă de tot felul de modele și au prețuri accesibile.

 

Știu că mulți dintre voi preferați să cumpărați mărțișoare clasice și asta nu e deloc rău.

Eu una le iubesc și pe cele clasice și pe cele creative, de aceea vreau să știu de unde preferați să cumpărați mărțișoare? Vă cumpărați unele noi sau le purtați pe cele vechi?

 

 

 

 

 


Adaugă comentariu

HTML limitat

  • Taguri HTML permise <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.
Imagine CAPTCHA
Introduceti caracterele din imagine.