Geanta cea de toate zilele!

Nu știu cum sunteți voi, dar eu am mereu o geantă neagră, de umăr, simplă, ușor de purtat. Îmi cumpăr o dată la doi ani o astfel de geantă, pentru că sunt o persoană comodă și nu-mi place dimineața să mă chinui și cu această problemă. Și cum anul acesta am rămas fără geanta neagră de toate zilele, iată cum am dat eu de cei de la Zig Leather pe Facebook și m-am gândit să comand modelul lor clasic de geantă neagră, deoarece părea cel mai potrivit pentru nevoile mele de zi cu zi. Partea cea mai tare și oarecum narcisistă, recunosc, e că cei de la Zig mi-au spus că-mi pot grava geanta, ceea ce a fost wow. Adică eu, Oana Mihăilă, pot să-mi scriu numele pe geantă. Bineînțeles că acum am o geantă brand new Oana M. și nu pot decât să mă bucur. După vreo 6 luni de purtat geanta zi de zi, vă confirm că e una dintre cele mai rezistente genți ever și treaba asta cu personalizarea made my life. Ce Versace, Obag, Guess, nu dragilor, pe geanta mea scrie Oana M.  Așa că, nu mi-a rămas decât să-i caut pe cei care realizează aceste genți speciale și să-i rog să mă ajute cu povestea lor, povestea brand-ului Zig Leather

 

n

 

  1. Cine sunt cei care au dat viață brand-ului Zig Leather?

Suntem Ionuț și Georgiana și împreună am dezvoltat brandul ZIG Leather, proiect de care ne ocupam în timpul liber, mai exact realizăm genți și accesorii din piele lucrate manual. Totul a început în 2016, cand am creat o gamă de tip minimalist combinat cu un stil contemporan, gama construită pe cunoștințele și experiența acumulată în timpul petrecut în atelier.

k

 

  1. Cât de mult durează să faci o geantă ( producția)?

Fiecare produs este conceput să îndeplinească funcțiile practice de zi cu zi și să reziste în anii ce vor urma, fiind creat folosind o combinație unica de tehnologii moderne și tehnici de meșteșugărit tradiționale. Designul este creat manual pe suport de hârtie și conceput în studio. Modelele sunt tăiate folosind tehnologie modernă și apoi finisate manual. Bucățile de piele sunt cusute manual și lustruite cu ceară de albine naturală provenită din surse locale. Materialele auxiliare sunt facute din alamă și nichel, iar personalizarea și detaliile sunt realizate manual.

 

ll

 

  1. Într-o lume plină de genți, câte femei mai apreciază unicitatea unui nou brand?

Inițial vânzările noastre au fost gândite strict pentru piața externă, pentru că nu am crezut ca vor avea căutare și în România, tocmai din cauza saturării pieței de profil. După participarea la cateva evenimente de design, am rămas plăcut surprinși că am fost căutați special pentru produsele noastre, deși eram de foarte puțin timp pe piață.

Ulterior, am descoperit că sunt din ce în ce mai multe persoane care apreciază unicitatea, simplitatea și calitatea produselor unui brand autohton.

 

jj

 

4. Cu ce se diferențiază o geantă/ produs de la Zig Leather? Ce o face specială?

Diferența o face designul minimalist și simplificat, precum și materialele folosite în realizarea produselor care sunt de cea mai bună calitate. Pielea folosită în realizarea produselor noastre este o piele de bovină, tabăcită vegetal, produsă într-o afacere de familie, veche de peste 70 de ani din Toscana, Italia. Acest tip de piele este un material natural, astfel fiecare piesă este unică. Folosim numai piele de cea mai bună calitate (full grain), denumirea acesteia este dată de faptul că pielea își păstrează întreaga sa textură (stratul superior). Este cea mai rezistentă parte din pielea de vacă și are un aspect natural, textura și durabilitate. Pielea folosită nu este tratată cu niciun element chimic, astfel nu este ascuns caracterul său unic și semnele naturale (ex. mici cicatrici, cute și variații ale culorii).

 

kk

 

5. Ce planuri aveți pentru următorii ani? Vreți să prospectați piața externă?

De la un hobby de care ne ocupăm mai mult în weekend-uri, am ajuns să-l dezvoltăm la nivel de business permanent, care are nevoie de toată atenția și implicarea noastră. Astfel, ne dorim ca urmatorul pas sa fie împărtășirea cunostințelor noastre în acest domeniu și altor persoane pasionate, prin organizarea de workshop-uri atât la atelierul nostru, cât și la sediul companiilor interesate.

De asemenea, intenționăm să deschidem un magazin în București pentru prezentarea produselor.

În prezent, ZIG Leather activează atât pe piața din Romania, cât și pe piața internațională, prin prezența pe site-uri de specialitate. Și vă las și un video tare fain aici: https://vimeo.com/339852753

Dacă v-a plăcut povestea lor, cât și ideea de a avea produse de calitate, personalizate, nu ezitați să le scrieți: 

Facebook - https://www.facebook.com/zigleather/ 

Instagram - https://www.instagram.com/zigleather/

 

Nu uitați să-mi scrieți și mie, dragi creativi! :) 

 

 

 

 


Adaugă comentariu

HTML limitat

  • Taguri HTML permise <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.
Imagine CAPTCHA
Introduceti caracterele din imagine.