Mellow Eco Store - o idee creativă, sustenabilă și cu multă personalitate

A venit rândul altor creatori de meserie pe care să-i prezint aici și bineînțeles că i-am găsit pe cei mai cei. 

Astăzi vreau să vă prezint povestea celor de la @mellow.ecostore, cei care realizează și înfrumusețează cu atâta măiestrie, trăistuțe sau torbițe așa cum ei le mai numesc. Sunt sigură că după ce o să le vizitați pagina de Facebook și Instagram o să vă indrăgostiți de frumusețea desenelor pe care Nina le realizează și poate că o să renunțați la zecile de pungi din plastic care ne invadează casa și o să le înlocuiți cu o frumoasă trăistuță ecologică. 

De asemenea, sunt perfecte pentru plimbări și pentru a le face cadou celor dragi. Ce să mai, merită să le aflați povestea de mai jos: 

 

ȘȘ

 

1.  Cine sunt oamenii creativi care fac aceste frumoase trăistuțe? 

Creatorii trăistuțelor Mellow sunt, de fapt, un cuplu de studenți , originari din Republica Moldova. Nina este studentă  în anul 2 la Facultatea de Arte, iar Dumitru student la Facultatea de Economie în România.

 

ȘȘ

 

2. De unde a pornit ideea @mellow.ecostore?

Ideea Mellow Eco Store a apărut spontan, însă la momentul oportun, întrucât, de ceva timp ne doream să facem ceva micuț, ceva “al nostru”. Astfel, stând la coadă într-un supermarket, ne-am dat seama de câte pungi de plastic    cumpără fiecare din noi săptămânal și chiar anual.  Am facut noi niște calcule rapide, iar rezultatul ni s-a părut alarmant.

Ne-am gândit atunci că ar fi o idee bună să alegem o variantă ecologică, și anume traistele din bumbac. Așa am hotărât să coasem propriile trăistuțe după mărimile și modelele care ne plac, apoi a venit ideea să combinăm conceptul traistelor cu talentul Ninei, și anume să personalizăm traista cu o ilustrație pictată manual.

Mellow Eco Store este despre artizanat, sustenabilitate și grijă. Torbițele sunt create în totalitate manual, iar ambalajul este și el decorat tot de noi cu mult drag.

 

ȚȚ

 

3. Pictați foarte minuțios, în detaliu, cât de greu este să faci asta? De unde vă luați inspirația?

Da, orice ilustrație este pictată cu multă atenție și străduință. Acest lucru este puțin solicitant, dar este o plăcere enormă și fac asta cu atâta drag, ca nici nu simt cum zboară orele pe lângă mine când lucrez.  Inspirația vine de oriunde, realizăm ilustrații proprii, dar și la dorința clienților, precum și mesaje, logo-uri. Vopselele folosite sunt pentru textile, astfel torbița poate fi spălată și călcată, iar ilustrația va rămâne intactă!

 

ȚȚ

 

4.  Pe lângă frumusețea picturii, protejarea mediului înconjurător, ce credeți că aduce în plus purtarea unei astfel de trăistuțe? sau  De ce să cumpere cineva o astfel de trăistuță?

 Pe lângă faptul că traistele sunt eco-friendly și drăguțe, sunt perfecte pentru a fi luate la cumpărături, la sport sau la o simplă plimbare în parc.  De asemenea, reprezintă un cadou original și simpatic pentru cineva drag. Astfel, îi încurajăm pe cei apropiați să aleagă alternative ecologice și benefice pentru mediul în care trăim.

 

ȘȘ

 

5. Convingeți într-un cuvânt pe cineva să cumpere o trăistuță!

De ce să achiziționezi o trăistuță Mellow? Pentru că este ecologică și sustenabilă, durabilă și rezistentă, trendy si cool! Pentru că este realizată manual de către artizani locali. Bucură și tu pe cineva drag cu un astfel de cadou, sau de ce nu, pe tine însăți!

 

ȘȘ

 

Dacă vă place ideea sau deja aveți o idee de personalizare a unei torbițe, nu ezitați să le scrieți celor doi creatori de la @mellow. :) 

Instagramul lor este aici: https://www.instagram.com/mellow.ecostore/ 

Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/mellow.ecostore/ 


Adaugă comentariu

HTML limitat

  • Taguri HTML permise <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.
Imagine CAPTCHA
Introduceti caracterele din imagine.