Despre mine

Bună și bine ai venit pe site-ul meu! 

Cine sunt eu:  

O Oană amuzantă, creativă, pasionată de istorie și bufnițe, social media și frumos. Mi-am petrecut copilăria la țară, acolo unde mereu era ceva de bricolat, de reparat și de construit. Unde tata mă punea să-i îndrept cuiele, unde mama mă învăța să cos cruciulițe pe pânză, iar bunica să recondiționez cu ea hainele vechi. Acum fac lucruri creative în online și tare îmi place. Ei bine, era inevitabil să nu-mi doresc să continui să creez și să împărtășesc pasiunea mea și cu alte persoane. 

Cum mai sunt: 

O Oană curioasă, perfecționistă, încăpățânată și într-o continuă căutare...Familistă convinsă și cum îmi place mie să spun: sunt un om dintr-o bucată. 

Pe lângă toate studiile pe care le-am făcut, pasiunile mele sau alte dorințe legate de viață, cel mai mult îmi place să fac lucruri făcute de mâna mea – să mă întorc la origini, sa fac lucruri creative și să cunosc oameni care fac și ei asta la rândul lor.  


Cu multă emoție și o oarecare teamă, vă invit să descoperiți cum să faceți lucruri frumoase și creative, proiecte DIY, să descoperim împreună proiectele altor măini dibace, dar și povești din sufletul meu. 

În această călătorie deloc ușoară am nevoie de voi - dragi iubitori de frumos. 


Gânduri bune,
Oana 

Lucrurile de valoare se câștigă în timp și cu multă muncă! 😊