Plimbari

City break de Sărbători, în Basel și Colmar

După cum știți sunt o pasăre călătoare și anul acesta am mers prin mai multe locuri, atât în țară, cât și în străinătate. Iar ca să păstrez tradiția familiei, am mers într-un scurt city break în Basel - Elveția și implicit în Colmar- Franța.  Ce e amuzant, e că în cele 3 zile de ședere, nu am știut niciodată în ce țară mă aflu mai exact. Asta pentru că Basel este un mic orășel din Elveția, care e la graniță cu Franța și Germania, mai exact 22 km de Mulhouse (Franța) și la 70 km de Freiburg (Germania).

Descoperă Tărâmul Tuberozelor și locuri faine din Transilvania!

După cum bine mă știți, nu prea am stare în weekend-uri și m-am gândit să fac o scurtă plimbare prin țară, mai exact la Hoghilag. Satul care se află la 16 km de Sighișoara și găzduiește în fiecare an, un eveniment unic și foarte bine mirositor: Sărbătoarea Tuberozelor. Un eveniment care a ajuns deja la a treia ediție!

Lefkada - insula care îți oferă o vacanță de vară perfectă!

  • 8 comments
Daca mă uit înapoi la toate calatoriile mele, cea de anul aceasta din Lefkada a fost una dintre cele mai reușite vacanțe pe care le-am avut. De această dată am fost mult mai atentă cand a fost vorba de a face un plan de călătorie, gestionarea banilor, a timpului și cred că cel mai important, faptul că am reușit să mă bucur cu adevărat de vacanță, efectiv să fiu prezentă în tot.

De ce nu reușesc unii oameni să plece în mai multe vacanțe într-un an?

Mai știți campania Europa Fm de astă vară cu – Să nu mai moară Capra Vecinului? Ei bine, cred că asta ne reprezintă tare bine pe noi ca români și am descoperit și unde se vede asta cel mai mult: Vacanțele, domle! Mai mare invidie nu am văzut când cineva pleacă des în vacanțe. Să te Ferească D-zeu să mai pui și poze, că toate blestemele sunt pe capul tău.