Povestile Oanei

10 filme faine de pe Netflix și un unicorn!

Cum să încep anul mai bine pe blog, dacă nu cu recomandări de filme faine, pe care eu le-am vizionat în ultimele 2 luni. Vestea bună e că am reușit să văd mai multe filme și m-am pricopsit și cu un serial tare fain, care mi-a schimbat viziunea mea despre cum aș vrea să fiu la bătrânețe. Cele de jos sunt cele mai interesante pentru mine:

5 obiceiuri deloc de neglijat când vine vorba de protejarea mediului înconjurător

  • 1 comment
De ceva vreme sunt mult mai conștientă de toate lucrurile pe care le fac, implicit când vine vorba de grija față de mediul înconjurator. Și am pregătit acest mic articol, unde vă prezint cum am eu grijă de mediul înconjurator, de natură și implicit de viitorul copiilor noștri. Cine știe, poate vă va face mai conștienți și poate o să-mi preluați unele obiceiuri: 

Se spune că dragostea ține trei ani, dar noi avem mai mult de atât!

Când mă întreba cineva acum ceva vreme dacă mă văd căsătorită, cu familie etc, rădeam, da râdeam în hohote. Nu de alta, dar treaba asta cu mariajul mi se părea departe de mine. Niciodată, dar niciodată nu m-am visat soție și sincer doar îmi plăcea să le văd prietenele mele cum trec prin această experiență, dar când venea vorba de mine, nu! Până când soarta mi-a arătat că eu sunt făcută pentru viața de familie, lucru pe care acum nu l-aș mai schimba pentru nimic.

Filme și seriale de urmărit vara aceasta! Și cel mai interesant unicorn

Știu cât de mult sunt apreciate articolele cu recomandări de filme, seriale și documentare și vin cu o super propuneri și de această dată. Nu am renunțat la HBO pentru Netflix, dar e cert că ambele mă ajută să descopăr multe lucruri interesante. Astazi am o listă faină de recomandări pentru această vară și sper să vă placă.

Ce reguli de bază trebuie să respecți ca invitat la nuntă, dar și de ce aspecte trebuie să țină cont mirii!

Sâmbătă avem plăcerea să mergem la prima nuntă din acest an și abia așteptăm, dar mă gândeam zilele acestea, în timp ce vizualizam în weekend poze cu persoane care mergeau la diverse nunți, că noi am uitat să respectăm niște principii nescrise în calitate de invitați la o nuntă. De asemenea, și viitorii miri ar trebui să țină cont de anumite aspecte când vine vorba de oamenii care le vor fi aproape în ziua cea mare.

Paștele în satul meu!

Sunt multe obiceiuri și tradiții de Paște în România, unele încă se respectă altele s-au pierdut, dar ceea ce știu cu certitudine, e că Paștele la sat nu are nicio legătură cu ce se întâmplă acum în orașe. Nicăieri nu se simte mai bine mirosul de pască și cozonac copt în cuptoarele de lut, mirosul de iarbă proaspăt taiată și nicăieri nu se simte mai bine credința și speranța oamenilor.