10 filme faine de pe Netflix și un unicorn!

Cum să încep anul mai bine pe blog, dacă nu cu recomandări de filme faine, pe care eu le-am vizionat în ultimele 2 luni. Vestea bună e că am reușit să văd mai multe filme și m-am pricopsit și cu un serial tare fain, care mi-a schimbat viziunea mea despre cum aș vrea să fiu la bătrânețe. Cele de jos sunt cele mai interesante pentru mine:

 

 1. Marriage Story

Prietenii mei mi-au spus ca nu ar fi vrut să vadă acest film, mai ales cei căsătoriți, pentru că filmul prezintă o poveste tristă, dar adevărată, despre cum lucrurile pot lua o întorsătură urâtă între doi oameni care se iubesc. Pe de altă parte, sunt sigură că e mai bine să vezi filmul, decât să ajungi să trăiești povestea pe propria piele. Mie mi-a luat vreo două zile să mă dezmeticesc după ce l-am vizionat!

 

c

 

 1. The Glass Castle

Oo, cum este acest film, cu atât de multă încărcătură emoțională, extraordinar de bine regizat, cu actori foarte buni. Fără niciun spoiler, doar să vă luați niște șervețele.

 

bb

 

 1. Victoria&Abdul

Bazat pe o poveste reală, filmul prezintă legătura pe care a avut-o faimoasa Regină Victoria, cu Abdul, un indian tânăr, care devine "the Munshi" al ei. Și ce o să vă mai placă...

 

x

 

 1. The Two Popes

Cum se putea să nu vă recomand mult discutatul și premiatul film – Cei doi Papi.  Eu l-am văzut deja de două ori și aproape mental m-am convertit la catolicism. Ce să mai, dacă nu l-ai văzut, go for it.

 

bb

 

 1. The King

Un alt film bazat pe fapte reale, un film care spune povestea curajosului Henry al-V-lea, regele Angliei. Cel care reușește să câștige o bătălie memorabilă, în ciuda faptului că era foarte tânăr

 

x

 

 1. Live twice, Love once

Să stabilim de la bun început, cu siguranță începutul nu e promițător, dar merită să-l vizionați până la capăt. Asta pentru că filmul prezintă realitatea cruntă pe care o trăiește un profesor de matematică, când află că e bolnav de Alzheimer. Acesta merge să o caute pe femeia de care s-a îndrăgostit în copilărie și are nevoie de ajutorul nepoatei și fiicei lui. Sa nu uit, filmul e în spaniolă. 

 

c

 

 1. Operation Finale

Filmul este bazat pe povestea 'The Angel: The Egyptian Spy Who Saved Israel' by Uri Bar-Joseph, o carte care a fost bestseller. Povestea filmului aduce la viață una dintre cele mai îndrăznețe operațiuni ascunse din istoria modernă.

În mai 1960, agenții secreți israelieni l-au capturat pe Adolf Eichmann, un nazist de rang înalt și unul dintre arhitecții soluției finale, care se ascunsese în Argentina.

 

b

 

 1. Fractured

Știți genul acela de film, la care te uiți până la final, crezi că ai înțeles ce s-a întâmplat, dar ultima secvență schimbă tot? Haha! Ei bine, cam așa e acest film. O poveste ciudată...interesantă, dar ciudată. Chiar sunt curioasă de feedback!

 

nn

 

 1. The little hours

Ei bine, și am văzut și o comedie. Este un film pe care să-l vezi când chiar ești supărat, cu siguranță te va amuza! Nu, nu e religios, din contra! :D 

 

c

 

 

10. A Fall from Grace

Câte lucruri poate îndura o femeie? O să vedeți în acest film! Noroc că există avocați buni! 

 

bb

 

Și Unicornul meu este...

Grace&Frankie

Serialul acesta m-a acaparat atât de tare și îmi place atât de mult, încât l-am văzut în două săptămâni, seară de seară, în metrou, pe stradă, la baie... Ce să mai, dacă vrei să vezi o altă perspectivă asupra vieții de bătrânică, cu siguranță trebuie să te uiți la acest serial. Eu una m-am și recunoscut în personalitatea lui Grace, dar admir nebunia lui Frankie.  E funny, e minunat! Să vezi două actrițe, care joacă atât de natural, la vârsta de 82, respectiv 80, cu siguranță nu e de ici de colo. Sunt 6 sezoane și nu se oprește aici! 

 

z

 

Revin în februarie cu următoarele recomandări! De asemenea, le aștept și pe ale voastre! 

 

Nu uita de Follow! 


Adaugă comentariu

HTML limitat

 • Taguri HTML permise <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
 • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
 • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.
Imagine CAPTCHA
Introduceti caracterele din imagine.