10 lucruri de făcut #încasă

E o perioadă dificilă pentru noi toți și e clar că doar împreună o să ieșim din această situație. Acum că stăm izolați acasă, cu siguranță putem face câteva lucruri pe care le-am tot amânat. Vă las 10 exemple de activități, care sper sa vă fie de folos și să le puneți în practică:

 

 1. Măști naturale pentru față și păr!

Eu una nu am niciodată timp de asta, ori uit, ori seara îmi e prea lene pentru astfel de activități. Ei bine, acum e cea mai bună perioadă să facem o mască hidratantă pentru păr cu miere, ulei de cocos și alte ingrediente, pe care să o ținem în păr cât dorim. Bineînțeles, să nu apărem așa în videoconferință.

 

 1. Curățenie în casă!

Dacă până acum făceam o dată pe săptămână, acum e momentul să avem casă și mai curată. În pauză mai putem dezinfecta baia sau putem să ștergem repede praful.

 

 1. Spălat și călcat!

În sfârșit nu-mi mai dă coșul de rufe de dinafară. De asemenea, chiar și perdelele au fost spălate și sigur nu aș fi făcut asta cât de curând.

Ce să mai spun de călcat, acum e momentul să calci și lenjeria de pat.  ( eu nu făceam asta)

 

 1. Sortare haine

Deja am 2 genți de haine pe care vreau să le donez. E momentul să ne uităm în șifoniere și să renunțăm la hainele care nu ne mai stârnesc nicio emoție ( aka Marie Kondo), dar și hainele pe care, cu siguranță nu le vom mai purta vreodată.

 

 1. Aranjare lucrușoare în dulapuri.

Dimineața ( înainte de COVID) aveam tendința să răscolesc toate dulapurile în căutarea cercelului pierdut. Ei bine, am bricolat câteva cutii și am realizat spatii de depozitare pe căprării. Poate vi le arăt!

 

 1. Aranjare cărți

Biblioteca mea este destul de amestecată. Am reușit să pun în spate cărțile citite și cele pe care vreau să le citesc curand, mai în față. Bineînțeles, că e o activitate tare faină, poți găsi lucruri ascunse în foile cărților.

 

 1. Reparat și proiecte DIY

Ei bine, a venit momentul să reparăm ce am tot amânat, eu deja am facut asta cu o noptieră pe care o țineam de muzeu. De asemenea, am bricolat câteva lucruri, pe care o să vi le arăt curand.

 

 1. Curățare pensule make-up

În sfârșit pot să curăt și să usuc în liniște și fără grabă, pensulele de make-up. Acest lucru ar trebui făcut destul de des, ca sa evităm anumite bacterii, ce s-ar putea afla în ele.

 

 1. Aranjare acte

Mereu e un haos în acte și facturi, câteva etichete și dulapul cu acte poate arăta ca la banca.

 

 1. Mutat mobilă sau decorațiuni

Când te plictisești de același loc, mai poți muta biroul sau anumite decorațiuni.

Așa o să ai ideea că stai într-un loc fresh mereu.

 

 

Bineînțeles că poți face mult mai multe lucruri precum: citit, filme, gătit,  seriale, jocuri sau activități de DIY.

 

Voi ce faceți cel mai des în această perioadă!?


Adaugă comentariu

HTML limitat

 • Taguri HTML permise <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
 • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
 • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.
Imagine CAPTCHA
Introduceti caracterele din imagine.