5 filme faine de pe Netflix și un Unicorn

După ce am refuzat, repet, refuzat să-mi instalez Netflix, pe 28 decembrie am capitulat. Nu de alta, dar am văzut un film intens promovat pe Facebook cu Sandra Bullock și am zis să văd și eu ce găsesc acolo. Ei bine, mi-a dat dependență acest site. Și pentru că nu am găsit multe recomandări de filme bune, a trebuit să tot vizionez filme. Și printre multe filme anapoda, am găsit și 5 filme faine pe care le recomand cu încredere, dar și un serial care m-a dat pe spate. Promit să nu dau spoilere:

 

  1. Bird Box - Horror

Filmul care m-a făcut să-mi instalez Netflix și care m-a ținut în tensiune de la început până la final este Bird Box. Unde mai pui că apare și numele țării noastre în film. So, dacă îți plac filmele horror sau pur și simplu ești novice în vizionarea acestor gen de filme: recomand, recomand! 

 

 

  1.  A twelve year night – Dramă

Cei emotivi și empatici vă asigur că o să plângeți. La început filmul poate părea plictisitor, dar pe parcurs o să înțelegeți esența filmului și cât de impresionantă este povestea celor 3 prizonieri. Gata, nu vă spun mai multe detalii!

 

 

  1. The african doctor – Dramă cu iz de Comedie

Nu știu daca eu sunt emotivă, dar am plâns de am rupt. Este tot un film bazat pe întâmplări reale, acțiunea se petrece într-o regiune a Franței și surprinde problema rasismului. În orice caz, te asigur că nu o sa regreți că l-ai văzut și chiar o să tragi niște concluzii faine.

 

 

  1. Sing – Animație

Recunosc că-mi plac filmele de animație la nebunieee ( vorba cântecului de la Vunk) și am gasit unul tare simpatic pe Netflix, pe care vi-l recomand cu mare drag. O să vă simțiți tare bine după ce o să-l vizionați și vă recomand să-l vedeți cu piticii voștri.

 

 

  1. The light between oceans  -  Dramă cu iz de Love story

Va anunț că filmul este lung și poate o să vă sperie acest lucru, dar actorii sunt foarte buni și povestea o să vă impresioneze cu adevărat. Vă recomand să-l vedeți cu partenerul/partenera. 

 

 

      Unicornul de pe Netflix

Ta,na, na – Unicornul pe care l-am gasit eu pe Netflix este.... Titying up with Marie Kondo.

Nu stiu cum am dat eu peste Marie, dar vreau să vă spun că e hrana pentru suflet acest serial. Trebuie doar să vezi primul episod din serie și percepția despre ordine o să se schimbe radical. Garantat! 

 

 

Dacă ai filme sau documentare faine pe care vrei sa le recomanzi, nu ezita să o faci. 

Nu uita și de feedback dupa ce vizionezi recomandările mele de mai sus. :D 


Adaugă comentariu

HTML limitat

  • Taguri HTML permise <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.
Imagine CAPTCHA
Introduceti caracterele din imagine.