Cafeaua în timpul pandemiei

În pandemie, pe lângă toate rochiile pe care le-am comandat, mi-am achiziționat și un aparat nou de făcut cafea, zic eu de calitate superioară. Asta pentru că, niciodată nu merită să bei o cafea proastă, mai ales acum în pandemie când aveam atâtea lipsuri. 

Și cum îmi place să dau un review obiectiv despre produsele pe care le folosesc zi de zi, (și chiar am promis că fac asta pe pagina de Facebook), las mai jos părerea mea despre acest aparat, dar și de unde cumpăr cafea boabe pentru cafeaua mea de zi cu zi.

 

Păreri Pro Philips Latte Go 3

În primul rând, vă zic că prețul e măricel, dar găsiți și unele aparate de la Philips mult mai ieftine. Eu l-am ales din punct de vedere calitate – preț și cred că am ales înțelept. 

Aparatul are râșniță pentru cafea boabe incorporată, astfel cafeaua își păstrează mai bine savoarea și gustul e mult mai bun. Deci, un plus! Cred că acesta a fost cel mai important detaliu pentru mine.

Poți folosi și cafea deja măcinată, eu recunosc că până acum nu am făcut asta.

Are Latte Go, sistemul de lapte cu cea mai rapidă curăţare, îmi place că-l pot spăla repede, pentru că are acest sistem detașabil. 

Are afişajul tactil intuitiv, poți alege intensitatea cafelei, cât lapte vrei și îmi place că pot mixa cafeaua, pot avea și espresso, dar și un cappuccino cu spumă din plin.

Temperatura la care este făcută cafeaua, e perfectă, nu ca cea de la McDonalds, când mai aștepți o ora să se răcească.

Râșnița are sistem de reglare, aici am de gând să mă mai informez despre ce înseamnă acest lucru.

Are program de autocurățare după fiecare ciclu de cafea făcută, iar asta e genial.

Se spală ușor, pare ușor de întreținut pe termen lung.

După ce faci o cafea în casă, o să ai senzația că ai intrat într-o cafenea adevărată.

Bonus pentru noi doamnele și domnișoarele – avem din plin zaț de cafea, perfect pentru scrub.

 

dd

 

 

Minusuri sau cum mai zic eu – se putea mai bine!

Este un produs greu și voluminos. Ca să vă faceți o idee, are 8 kg.

Asta se datorează tuturor componentelor pe care le are, dar voiam să vă zic de dinainte, în caz că vreți să mergeți într-un magazin și nu aveți ajutoare la cărat.

Dacă vă gândiți la un espressor micuț și finuț, nici pe departe. E destul de mare și nu-l văd potrivit pentru o bucătărie mică.

Așa cum probabil vă așteptați, râșnița scoate un sunet destul de mare. Dacă vreți să vă surprindeți persoana dragă de dimineață, nicio șansă, sigur sunetul îl va trezi.

 

Acum că am rezolvat treaba cu aparatul, a trebuit să găsesc și o cafea boabe de bună calitate. 

 

hh

 

1.  Am achiziționat până acum cafea de masă, din magazin – Lavazza Crema e Aroma cafea boabe 1kg

Costă undeva între 50 și 70 lei *depinde de magazin. Destul de ok la gust, aromată și o intensitate potrivită.

 

Bineînțeles că mi-am comandat cafea de specialitate, prăjită și adusă din cele mai îndepărtate zări.

2. Am ales cafea de la Origo, costă 250 grame undeva 35 și 60 lei și au mai multe sortimente, încă nu m-am decis care îmi place cel mai mult, dar găsiți pe site mai multe sortimente.

Un alt loc de unde am comandat cafea boabe, a fost Fabrica de cafea.

Mi-a placut, poate mai comand, 250 grame – 35 - 40 de lei.

 

3. O altă cafea care mi-a plăcut mult și m-a dus cu gândul la ieșirile mele la cafea, este cea de la MABO Coffee Roasters, nici nu știam că am baut cafea de la ei până acum. Asta pentru că, mai multe cafenele pe care le cutreieram în weekend prin București, achiziționează cafeaua de la ei.

250 g au costat 50 lei.

 

4. De curând mi-am cumpărat și de la LIDL o cafea boabe Deluxe, Tarrazu – Arabica. Sper sa fie la fel de bună, pe cât am auzit. A costat undeva la 50 lei -  1 kg.

 

Sper să vă fie de folos review-ul și dacă aveți feedback despre el sau o cafea boabe bună, let me know aici sau pe Instagramul meu!

 

Sănătate! 

 


Adaugă comentariu

HTML limitat

  • Taguri HTML permise <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.
Imagine CAPTCHA
Introduceti caracterele din imagine.