Ce am înțeles eu la 28 ani!

  • 2 comments

 

Nu știu alții cum sunt, dar eu când eram mică și aflam că cineva împlinea 28 ani, părea în ochii mei un om mare, bătrân și extrem de serios! Acum îmi dau seama câtă nedreptate îi făceam. Caci eu astăzi nu ma simt, nici bătrână, nici tânără și nici cea mai serioasă persoană.

Am înțeles că noi femeile ducem o cruce, chiar aș putea spune că am fost instruite de mame, de bunici de societate că trebuie să ne ascundem vârsta, să glumim și să mințim pe această temă – lucru care i se întâmplă, la urma urmei, fiecăruia dintre noi. Ducem cumva o credință falsă că nu trebuie să ne recunoaștem vârsta și să o spunem mereu cu mândrie, chiar tind să cred că perpetuăm ideea că ar fi ceva rușinos și inferior în a crește ( să nu spun îmbătrâni).

Eu am înțeles asta și nu am de gând să duc acest pattern mai departe în viața mea. Astăzi împlinesc 28 ani și sunt mândră de anii mei, nu am de ce să mă rușinez sau să ascund acest fapt. 

Să te bucuri de fiecare an care trece peste tine și să-l accepți ca pe o binecuvântare este cel mai bun lucru pe care îl poți face de ziua ta.


Comentarii

Dumitrela (neverificat) Vin, 02/08/2019 - 19:26

Te iubesc si te apreciez, desi de cele mai multe ori nu arat asta... La multi ani, #mybest! ❤🤗

Adaugă comentariu

HTML limitat

  • Taguri HTML permise <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.
Imagine CAPTCHA
Introduceti caracterele din imagine.