Ce cumperi când sunt reduceri?

În luna ianuarie aș da o lege: ca nouă femeilor să ne fie confiscate cardurile! Nu de alta, dar mai mare gaură în buget nu facem vreodată. Acele indicatoare roșii, galbene, portocalii, care invadează magazinele în această perioadă ne fac să ne pierdem cumpătul și să cumpărăm ORICE. 

 

 

Îmi amintesc, cum anul trecut, am cumpărat tot felul de banalități de la reduceri: bluze, accesorii de păr, covorașe colorate pentru baie sau chiar pantofi cu un număr mai mic, pe care, bineînteles, nu le-am folosit. Anul acesta mi-am propus să fiu cumpătată și rațională, iar asta vă propun și vouă. Pe de altă parte, reducerile pot însemna și achiziții bune precum:

   1. Cărți

Luna ianuarie reprezintă momentul perfect pentru a te apuca de citit, poate vrei să încerci titluri noi sau chiar să te documentezi. Indiferent de alegere, poți opta să cumperi cărți la reducere. Găsești multe reduceri la curteaveche.ro, libris.ro și elefant.ro.

   2. Rochii pentru evenimente

Recunosc că-mi plac hainele, dar cred că nu trebuie să pui mâna pe orice haina care costă 10 lei și POATE cândva o vei purta. Propunerea mea este ca în luna reducerilor să-ți cumperi 1, 2 rochii elegante, pe care să le folosești la evenimentele de peste an. Eu am optat pentru unele de pe asos.ro.

   3. Lenjerii pentru pat

Se spune că ne petrecem un sfert din viață în pat, așadar, este important ca patul nostru să fie curat și îngrijit. De ce să nu-ți cumperi o lenjerie nouă la reducere? Am gasit unele drăguțe pe ikea.ro

   4. Creme hidratante

Vremea rece ne poate afecta extrem de mult pielea. Așadar, e timpul să-ți cumperi acele creme “scumpe”. Eu le folosesc pe cele de la Clinique aflate la reducere pe sephora.ro

  5. Bilete de avion

Nu știu câți dintre voi vă cumpărați din timp biletele de avion, dar eu prefer să profit de prețurile reduse din luna ianuarie și să-mi cumpar bilete de avion pentru vacanțele de peste an. Am găsit reduceri la blueair.ro de 15%. 

Tu ce cumperi când vine vorba de reduceri?


Adaugă comentariu

HTML limitat

  • Taguri HTML permise <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.
Imagine CAPTCHA
Introduceti caracterele din imagine.