Filme și seriale de urmărit vara aceasta! Și cel mai interesant unicorn

Știu cât de mult sunt apreciate articolele cu recomandări de filme, seriale și documentare și vin cu o super propuneri și de această dată. Nu am renunțat la HBO pentru Netflix, dar e cert că ambele mă ajută să descopăr multe lucruri interesante.

Astazi am o listă faină de recomandări pentru această vară și sper să vă placă.

 

  1. Recomandări de seriale pe care să nu le pierzi!

 

The Handmaid's Tale sau Povestea slujitoarei– HBO

Sunt atât de fericită să știu că pe 6 iunie începe cel de-al treilea sezon, asta după ce am așteptat aproape un an. Serialul prezintă povestea unei femei obligate să fie concubină sub o dictatură fundamentalist teocrată din țara totalitară Gilead, cunoscută în trecut ca Statele Unite, unde femeile practic nu au drepturi. Pot să spun că serialul are o încărcătură emoțională extrem de mare, puțin violentă și este posibil să te șocheze. Pe de altă parte, serialul este extrem de bine gândit și o să te surprindă de la serial la serial.

 

::

 

Cernobîl - HBO

Probabil mulți am auzit ce s-a întâmplat la Cernobîl – Ucraina în anul 1986, dar cred că prea puțini știm ce s-a întâmplat cu adevărat și ce impact a avut, are și va avea această nefericită întâmplare.

Serialul abia a început și merită să-l urmărești,  mai ales că are o medie mare pe Imdb. 

 

::

 

Marile Minciuni Nevinovate – HBO

 

Serialul aceasta are o distribuție remarcabilă precum Liane Moriarty și cu Reese Witherspoon, Nicole Kidman și Shailene Woodley. Povestea e una de viață, despre căsătorie și creșterea tumultoasă a copiilor. Are multe intrigi și cumva ( zic eu) seamănă puțin cu serialul Neveste Disperate, varianța dramă. 

 

::

 

  1. Recomandări de filme

 

A Fortunate Man - Netflix

 

Aș spune că e unul dintre cele mai frumoase filme de pe pe Netflix. Filmul spune povestea unui tânăr danez undeva în secolul 19. Acesta provine dintr-o familie creștină care îi impune să trăiască după normele lor, dar refuză și se mută în Copenhaga pentru a construi un sistem de inginerie la scară largă. Deoarece știe că nu putea supravețui, intră în contact cu cercurile intelectuale ale unei familii evreiești bogate și o seduce pe fiica mai mare, Jakob.

Povestea continua într-o manieră la care nu v-ați aștepta, dar care suprinde condiția umană în detaliu. 

 

jj

 

The Zookeeper’s Wife

Cum e filmul asta! Nici măcar nu simt nevoia să dau prea multe spoilere. Vă rog să vă uitați că merită! Intrigă, război, dragoste, putere și animale. 

 

jj

 

1922

Ei bine, despre filmul asta ar fi multe de spus, pentru că poți să tragi mai multe învățăminte. Spre exemplu de cum nu poți cunoaște oamenii cum sunt cu adevărat, de cum oamenii pot să uite de tot și să facă lucruri de neînchipuit. În principiu nu știu dacă vă va plăcea duritatea acestui film, dar dacă reușiți să vă uitați până la capăt, go for it!

 

nn

 

Ei bine și Unicornul meu pentru voi esteee:

 

Minunatul documentar al lui Brene Brown - Fii curajos!

Dacă nu știți cine e Brene Brown, vă spun ca ea mers la conferința, „Puterea vulnerabilității“, din seria TEDx Houston și a fost vizualizată online de peste 25 de milioane de utilizatori. Tare, nu! Brené Brown discută despre ceea ce îți trebuie pentru curajul de a renunța la confort într-o lume caracterizată de lipsuri, teamă și nesiguranță. De asemenea, cărțile ei se găsesc peste tot și sunt accesibile! Nu ezita să le citești! 

 

kk

 

Vizionare plăcută și nu uita să mă urmărești! 

 

 

 


Adaugă comentariu

HTML limitat

  • Taguri HTML permise <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.
Imagine CAPTCHA
Introduceti caracterele din imagine.