Viața de mătușă

  • 1 comment

De aproape 5 ani am placerea de a experimenta rolul de matușă pentru Teo. Mereu mi-au plăcut copiii, mai ales că o perioada am fost educatoare și asta m-a făcut să mă perfecționez în relația cu cei mici. În plus, înveți atât de multe lucruri atunci când ai nepoți, încât merită să împărtășesc cu voi câteva beneficii de mătușă:  

  1. Ai parte de cele mai faine amintiri

Parcă îmi aduc și acum aminte cât de emoționantă a fost prima întâlnire cu Teo sau prima seară când am stat doar noi două, primul brad pe care l-am împodobit împreuna sau măcar am încercat să facem asta. Mă simt extrem de norocoasă să o văd cum crește și cum se transformă într-o mică domnișoară. 

 

 

  1. Am redescoperit răbdarea

Răbdarea cred ca este cheia atunci când vine vorba de cei mici. Indiferent ca sunt bebeluși sau mai măricei, cei mici au un mare talent să-ți pună răbdarea la încercare. Cu Teo am învățat ce înseamnă cu adevărat răbdarea atunci când: am ascultat împreună de cel puțin 100 de ori melodia Apa a Loredanei Groza, rabdarea de a face de 50 ori un turn din cuburi sau răbdarea din prezent, cand vine vorba de: nu vreau rochia cu Belle, ci cu Ana și Elsa. Toate acestea sunt un preview pentru viața de părinte și mă bucur ca pot experimenta acest lucru ca mătușă.

 

 

  1. Iubirea necondiționată

Există ceva extrem de important care ne leagă pe noi două – iubirea. Când mă gândesc la Teo, mă gândesc la iubirea pe care i-o port din prima clipă de când a venit în familia noastră, de legătura de sânge care ne unește pentru totdeauna și iubirea pe care mi-o poartă această mogâldeață, chiar dacă uneori o mai cert că bea suc cu bule.

 

 

In the end…familia e totul!


Comentarii

Adaugă comentariu

HTML limitat

  • Taguri HTML permise <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.
Imagine CAPTCHA
Introduceti caracterele din imagine.